Ами усещам, че по бързо загрява но за тея 5км кажи речи за около 15 мин каране на 90 ли да отиде и да се пускат вентилаторите няма как за 15 мин работа на мотора от вкъщи до центъра ...
Известие
Collapse
No announcement yet.
Термостат?
Collapse
X
-
Днеска мойта излезе от бокса -върви екстра нищо общо с преди:много съм доволен.следва чип.
п.п.жоро стягай приготвяй се и ти като ми званат колегите да ходим заедно да ги чипосват.ще е някъде след месец поне.имай в предвид ако искаш.Last edited by dilian alfa gtv; d.m.y г., 23:46.Alfa romeo GTVex
Alfa romeo 159 08"16V JTDmex
Audi A6 Avant 09" 3.0 TDI S-line Quattro
Аudi A3 1.8 20V 02"
Comment
-
Честито за излизането то бокса колега.
Искам нещо да отметна важно!!!
Понеже темата е за Термостат, а споменаването на фирма за подмяна на софт на еку не е по темата, не е редно да го правим. Може линк към тяхната реклама примерно да се пуска ако темата е обаче за еку-та или колега пита....да има връзка с темата. Иначе е реклама понеже се споменава само една от многото фирми на колеги, които правят това без връзка с темата!
И понеже няма да отговори никой с идеи за други фирми, за да не наруши правилата...става лекооо.... разбираш.
Last edited by proper; d.m.y г., 23:42.Alfa Romeo Spider 2.0 16V Twin Spark 155hp '00 Lusso
Comment
-
Първоначално публикувано от proper Покажи съобщениеЧестито за излизането то бокса колега.
Искам нещо да отметна важно!!!
Понеже темата е за Термостат, а споменаването на фирма за подмяна на софт на еку не е по темата, не е редно да го правим. Може линк към тяхната реклама примерно да се пуска ако темата е обаче за еку-та или колега пита....да има връзка с темата. Иначе е реклама понеже се споменава само една от многото фирми на колеги, които правят това без връзка с темата!
И понеже няма да отговори никой с идеи за други фирми, за да не наруши правилата...става лекооо.... разбираш.
редактиръл съм го.Alfa romeo GTVex
Аudi A3 1.8 20V 02"
Comment
-
здравейте,колеги.понеже темата е за термостати имам едно питане.със 300 зора си намерих термостат за алфата от подписа,защо толкова трудно стана всичко и нормална ли е цената 170 лв +датчика.ако може някой да ме светне по въпроса,ще съм много благодарен,ето и номера на рамата и на дв.
zar93200000159812
839A60002328881
мерси предварително156 2.4 JTD SW 140 подивели бизона -ex.
147 1.9 JTDM 150 дивИ прАсци-ex.
159 2.4 JTDM SW Qtronic 200 говеда
Comment
-
Първоначално публикувано от undy Покажи съобщениездравейте,колеги.понеже темата е за термостати имам едно питане.със 300 зора си намерих термостат за алфата от подписа,защо толкова трудно стана всичко и нормална ли е цената 170 лв +датчика.ако може някой да ме светне по въпроса,ще съм много благодарен,ето и номера на рамата и на дв.
zar93200000159812
839A60002328881
мерси предварително
п.с. Като се загледах в темата има цени от 99.20лв до 120лв на BEHR за дизели, явно както те натовари търговеца .......... маркетинг му е майката........................................... ...................Last edited by Доко; d.m.y г., 10:58.
Comment
-
благодаря,колеги.напрайх си справка и наистина ме товарят с цената стабилно,добре че,не избързах,мерси много на всички.ориентирах се към BEHR-125лв,мисля да пия сега две бири.мерси на всички156 2.4 JTD SW 140 подивели бизона -ex.
147 1.9 JTDM 150 дивИ прАсци-ex.
159 2.4 JTDM SW Qtronic 200 говеда
Comment
-
Здравейте на всички!.В крайна сметка куклата е оправена.Нито киха нито кашля вече и държи около 90 градуса.Благодаря на всички които писаха по темата и малко или много ми помогнаха.
"ЛЕКАРСВОТО"
80лв(труд)-ново прзацепване на ремъци с така наречените пети.
90лв(термус)+20лв(труд)-BEHR-Александър Ауто(Пловдив)
28лв(възд.филтър)
РАВНОСМЕТКА-куклата мърка като котка
Още веднъж:Благодаря за съветите и скоро ще пиша колко ми е паднал разхода.
Comment
-
Първоначално публикувано от zonc Покажи съобщениеЗдравейте на всички!.В крайна сметка куклата е оправена.Нито киха нито кашля вече и държи около 90 градуса.Благодаря на всички които писаха по темата и малко или много ми помогнаха.
"ЛЕКАРСВОТО"
80лв(труд)-ново прзацепване на ремъци с така наречените пети.
90лв(термус)+20лв(труд)-BEHR-Александър Ауто(Пловдив)
28лв(възд.филтър)
РАВНОСМЕТКА-куклата мърка като котка
Още веднъж:Благодаря за съветите и скоро ще пиша колко ми е паднал разхода.
Честито колега. По тона ти усещам, че си доволен, което е прекрасно.
Много безаварийни километри ти желая!!!Alfa Romeo Spider 2.0 16V Twin Spark 155hp '00 Lusso
Comment
-
Първоначално публикувано от proper Покажи съобщениеЧестито колега. По тона ти усещам, че си доволен, което е прекрасно.
Много безаварийни километри ти желая!!!Alfa romeo GTVex
Аudi A3 1.8 20V 02"
Comment
-
Привет,
А на моята 156 2.0TS термостата е сменян, но пак загрява до 100 градуса замалко. Прави го като спра на място - вдига до 100 градуса и след няколко минути сваля до 90. Какво може да е ?Alfa 156 Selespeed 2001, Alfa 147 Selespeed 2002, Alfa 156 JTS FL Selespeed 2005.
"My engine started rattling like the proverbial biscuit-tin-dwelling skeletal onanist while on holiday in deepest darkest Wales"
Comment
-
Първоначално публикувано от stef_nikolaev Покажи съобщениеПривет,
А на моята 156 2.0TS термостата е сменян, но пак загрява до 100 градуса замалко. Прави го като спра на място - вдига до 100 градуса и след няколко минути сваля до 90. Какво може да е ?сменя се лесно иначе.
Alfa Romeo Spider 2.0 16V Twin Spark 155hp '00 Lusso
Comment
Comment